Vegueria del Penedès

AIGUAT

Els bombers reben 75 avisos per incidents relacionats amb la pluja al Camp de Tarragona i el Baix Penedès


ACN El Vendrell

31-08-2018 19:51

Els municipis més afectats són El Vendrell, Creixell i Roda de Berà, on s'ha produït un esvoranc

Inundació a l'avinguda Brisamar del Vendrell. @PlatjadeComarruga

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els bombers han rebut 75 avisos reclacionats amb incidents per la pluja d'aquest divendres al migdia al Camp de Tarragona i el Baix Penedès. Els municipis més afectats per inundacions a baixos i soterranis i per acumulacions d'aigua a la via són El Vendrell, Roda de Berà i Creixell. En declaracions a l'ACN, l'alcalde de creixellenc, Jordi Llopart, ha explicat que l'àrea més afectada és la urbanització del Port Romà, la zona de la platja, i el Càmping la Gavina i l'edifici la Constel·lació. Segons el batlle no s'ha hagut de lamentar cap situació "complicada" ni danys a persones. Tot i això, un vehicle ha quedat atrapat en un dels ponts d'accés a la platja del municipi i una ambulància, en servei, ha tingut dificultats per circular. D'altra banda, dues dotacions de Bombers han treballat en un esvoranc al carrer Blanes de Roda de Berà. Els efectius han bombejat l'espai per treure l'aigua i han confirmat que no hi havia fuita de gas.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.