MOTOR

Èxit de Nil Roig en el retorn a la competició

Redacció Sitges

06-09-2018 12:17

Quasi 3 mesos més tard d’una fractura de tíbia el pilot Sitgetà va pujar al segon esgraó del pòdium de la Copa Honda 300

Nil Roig al Circuit d'Alcarràs. Pixmotorr

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest diumenge 2 de setembre al Circuit d’Alcarras es va celebrar la cinquena cursa de la Copa Honda CBR 300 RR en el Campionat del Mediterrani de Velocitat.

Les inseguretats, els dubtes i les dificultats en la posta a punt de la moto van portar a Nil Roig a ocupar el setè lloc de la graella de sortida.

En la primera màniga Daniel Mogeda va aconseguir escapar-se en primera posició formant-se un grup perseguidor de sis pilots del qual en Nil Roig va ser el primer en creuar la línia, en la segona màniga no va haver escapats formant-se un grup de 7 pilots lluitant activament revolt a revolt, la segona cursa la va guanyar Enric Erill, quedant en segona posició Daniel Mogeda i en tercer lloc Nil Roig, el còmput d’ambdós curses va formar el pòdium final Mogeda, Roig i Berçot.

En acabar el pilot del Moto Club Sitges declarava, 'A mida que s’atansava la cursa estava més nerviós no creia poder estar en els llocs capdavanters, i molt menys fer el rècord del circuit amb una Honda 300, estic molt content'.