Vegueria del Penedès

GRUP OETKER

Freixenet perfila el nou Comitè executiu després de l’entrada de Henkell


ACN Sant Sadurní d'Anoia

07-09-2018 16:13

La firma cavista presenta als treballadors la nova estructura directiva del grup

Pla obert de Bernd Halbach, director de vendes de Freixenet, Pedro Ferrer, conseller delegat, i Thomas Scholl, director financer. Freixenet

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El grup Freixenet ha anunciat aquest divendres la composició del nou Comitè executiu després que Henkell hagi adquirit el 50,67% de la companyia, amb el vistiplau de la Comissió Europea rebut a finals de juliol. El nou executiu compta amb Thomas Scholl com a director financer i Bernd Halbach com a director de vendes. En el cas de Scholl, s’incorpora a Freixenet després de més de 20 anys de trajectòria a l’àrea de gestió financera i col•laboracions estratègiques del grup Oetker, matriu de Henkell. Pel que fa a Halbach, forma part del nucli de Freixenet des de 1984 com a director de l’àrea internacional. Al Comitè executiu, liderat per Pere Ferrer i Andreas Brokemper com a consellers delegats, també s’incorporen Frank van Fürden i Eberhard Benz, responsables de les àrees de vendes i finances de Henkell, respectivament. La nova direcció s’ha donat a conèixer aquest mateix divendres als treballadors de la companyia.

Segons informa el grup Freixenet, el Comitè executiu s’afegeix com a òrgan de direcció al Consell d’administració anunciat fa pocs mesos, el qual està copresidit per José Luis Bonet y Albert Christmann. “Amb l’impuls d’aquesta estructura directiva es reforça la cooperació hispano-germana que ha creat el líder mundial del sector dels vins escumosos”, celebra la companyia en un comunicat, assegurant que l’aliança “permet establir sinergies i desenvolupar nous mercats i canals de distribució”.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.