Vegueria del Penedès

NOVA ETAPA

L'empresa alemanya Henkell passa a anomenar-se Henkell Freixenet


ACN Sant Sadurní d'Anoia

27-11-2018 19:36

La filial de vins escumosos, vins i licors del Grup Oetker va adquirir el 50,67% de les accions de la cavista catalana

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'empresa alemanya Henkell, filial de vins escumosos, vi i licors del Grup Oetker, ha anunciat aquest dimarts que passa a dir-se Henkell Freixenet. El canvi de nom també va acompanyat d'un nou logo i es produeix després que Henkell adquirís el 50,67% de la cavista catalana. Els canvis es faran efectius a partir de l'1 de gener de 2019, segons ha informat la companyia en un comunicat. A banda, el grup també ha explicat que les operacions conjuntes d'Henkell i Freixenet als Estats Units començaran l'any que ve amb les denominacions 'Freixenet Mionetto' i 'Freixenet Copestick'.

Segons han destacat en el mateix comunicat, l'aliança entre les dues empreses de vins escumosos "crea el líder mundial del sector" i "permet a Henkell i Freixenet desenvolupar nous mercats i canals de distribució". El 2017, les vendes d'Henkell van ascendir a 702 milions d'euros mentre que Freixenet va generar 535 milions. Les dues empreses juntes ocupen 4.000 treballadors arreu del món. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.