Vegueria del Penedès

TENSIÓ AL CARRER

L'Ajuntament de Vilanova denuncia la retirada furtiva de la simbologia que demana l'alliberament de presos polítics


Redacció Vilanova i la Geltrú

07-09-2018 16:34

El Govern n'ha tramitat les corresponents denúncies davant la Policia Local primer i davant dels Mossos posteriorment per la retirada furtiva a mans d'un grupuscle d'encaputxats

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La façana de l'edifici consistorial de VNG torna a lluir amb les pancartes al·lusives a l'alliberament dels presos polítics, col·locades per un acord majoritari del Ple de l'Ajuntament i, reposarà el llaç groc, símbol explícit de suport a l'alliberament dels polítics empresonats i exiliats.

Aquesta simbologia havia estat retirada furtivament la nit de dimecres a dijous per un grupuscle de persones encaputxades i amb armes blanques. En aquest sentit, el Govern municipal ja ha tramitat les corresponent denúncies, aportant els vídeos a través dels quals es pot identificar alguns integrants del grup així com imatges dels vehicles utilitzats presumptament.

Així mateix el Govern municipal ha acordat convocar amb caràcter d'urgència una Junta Local de Seguretat extraordinària per tractar les actuacions de grups de persones encaputxades i amb armes blanques a l'espai públic.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.