Vegueria del Penedès

BÀSQUET

El Samà Vilanova inicia la temporada amb més de 300 jugadors en joc


CB Samà Vilanova i la Geltrú

12-09-2018 9:44

El Bàsquet Samà Vilanova va celebrar dissabte la Diada del Club i presentació de la temporada 2018-19. Enguany el club competirà amb 27 equips formats per 311 jugadors i jugadores

Diada i presentació dels equips del CB Samà. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Al llarg de tot el matí es van disputar partits amistosos al  CEM  Isaac Gàlvez on es van poder veure les novetats de cada formació i treballar la posada en forma de cara a la competició que començarà en la majoria de casos les pròximes setmanes.

A la tarda es va dur a terme la desfilada de tots els equips, així com la tradicional foto de família. Aquesta temporada defensaran la samarreta del  Samà  16 equips masculins, 9 de femenins i 2 de mixtes. Els sèniors A femení i masculí jugaran la competició a Primera Catalana, amb plantilles formades majoritàriament per jugadors i jugadores procedents dels equips base del  Samà .

Destaca, a més, la recuperació d'un sènior masculí B i la creació d'un equip femení sots 25.

Les formacions de la base disputaran competicions federatives en diferents nivells, arribant a nivell A i a Interterritorial en alguns casos. Els més petits faran trobades i competicions escolars.

En l'àmbit tècnic cal dir que el Club compta aquest any amb un equip de 40 entrenadors i entrenadores, ajudants i preparadors físics.

Al llarg dels darrers dies alguns equips ja han començat la competició disputant fases d'ascens de categoria. Aquest cap de setmana, el sènior femení A ja inicia la la lliga, amb la visita del CB Morell al CEM Isaac Gálvez, a les 18 h.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.