Vegueria del Penedès

15 I 16 DE SETEMBRE

Tres alumnes de l'escola Jaume Balmes de Sant Martí Sarroca, a la Final Nacional del Campionat Mundial de Robòtica


Redacció Sant Martí Sarroca

18-09-2018 13:14

La prova del campionat consistia en dissenyar i muntar un robot que pogués ajudar a reduir el malbaratament alimentari

Tres alumnes de l'escola Jaume Balmes de Sant Martí Sarroca, a la Final Nacional del Campionat Mundial de Robòtica. Ajt Sant Martí Sarroca

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El passat 15 i 16 de setembre, les martinenques Aina Cordoba Jansà, Alba Sivill Pla i Foix Guimerà Serrat, van participar a la Final Nacional del Campionat Mundial de Robòtica (WRO) celebrat enguany a Platja d’Aro.

La prova del campionat consistia en dissenyar i muntar un robot que pogués ajudar a reduir el malbaratament alimentari. Calia programar-lo per tal que identifiqués unes fruites (simulades amb peces LEGO), considerant el seu color, amb l'objectiu de classificar-les per poder ubicar-les segons la seva aplicació posterior (supermercat, planta de biogàs, planta de maduració…).

Les tres participants són alumnes de l’escola Jaume Balmes de Sant Martí Sarroca i van realitzar l’aprenentatge a l’extraescolar de robòtica impartida a l’escola i gestionada per l’AMPA i Robotix Penedès.  El passat juny van quedar campiones del Campionat WRO local que va tenir lloc a Vilafranca del Penedès, la qual cosa els hi va suposar la participació a l’esmentada final a Platja d’Aro. Un dels pares de les nenes, Ton Guimerà, s’ha fet càrrec del seu entrenament durant aquest estiu.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.