Vegueria del Penedès

DIADA CASTELLERA

Els Minyons de l’Arboç s’encallen amb el 4 de 7 a la diada del seu local


Redacció L'Arboç

19-09-2018 9:02

La intenció dels de la camisa vermella era tornar a repetir els mateixos castells de la Diada de la seva Festa Major, el 3 i el 4 de 7, el dos de 6 i el pilar de 5

Els Minyons de l’Arboç s’encallen amb el 4 de 7 a la diada del seu local. Minyons de l'Arboç

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest passat diumenge dia 16 de setembre a les 12:00 hores, es va celebrar la Diada del Local dels Minyons de l’Arboç al C/ de l’Hospital,13 i els van acompanyar els Carallots de Sant Vicenç dels Horts.

La intenció dels de la camisa vermella era tornar a repetir els mateixos castells de la Diada de la seva Festa Major, el 3 i el 4 de 7, el dos de 6 i el pilar de 5.

A la primera ronda van descarregar un 3 de 7 molt maco. En segona ronda no van poder amb el 4 de 7 per problemes de quadratura de l’estructura i el van haver de desmuntar en dues ocasions. A la tercera ronda van descarregar el dos de 6 i en la ronda de pilars van tornar a descarregar el pilar de 5 per segon cop aquesta temporada.

Per la seva part els Carallots van descarregar en primera ronda el 3 de 7. En segona ronda el 5 de 6 i a la tercera ronda van descarregar el 3 de 6 amb l’agulla. Van acabar amb un pilar de 4 de comiat.

Després de la Diada, va haver-hi una botifarrada per a tots els castellers i castelleres de les dues colles. L’ambient va ser de molta companyonia.

La propera diada que tenen els Minyons de l’Arboç serà la Diada del Record, que es celebrarà el proper 13 d’octubre a la Plaça Catalunya de l’Arboç, en la qual actuaran també els Castellers de Castelldefels, els Castellers de Terrassa i els Manyacs de Parets del Vallès.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.