Vegueria del Penedès

CARNAVAL 2019

El carnaval de Sitges "troleja" el de Vilanova, que encara no té qui organitzi l'Arrivo ni l'Enterro


Redacció Vilanova i la Geltrú

21-09-2018 12:13

La colla sitgetana No K-lia ha enviat una carta a la FAC de Vilanova per organitzar també el carnaval vilanoví

Pla mig del Rei Carnestoltes de Sitges en un últim suspir abans de ser traslladat per a l'enterrament, amb l'església de la Punta al fons. ACN

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'engranatge del carnaval sembla que ja s'ha posat en marxa al Garraf i ho ha fet de la forma més divertida i àcida i que millor representa l'essència satírica d'aquesta festa. La colla sitgetana No K-lia ha enviat una carta a la Federació d'Associacions del Carnaval de Vilanova per oferir-se a organitzar el carnaval rival. I és que a aquestes alçades de l'any, encara no s'ha ofert cap entitat vilanovina per organitzar l'Arrivo d'en Carnestoltes i l'Enterro de la Sardina i aquesta podria ser una bona manera de motivar alguna colla a fer-ho. La colla vinculada a El Retiro ha seguit els tràmits protocolaris de la FAC i ha fet l'enviament oficial de la sol·licitud a la junta de la FAC, que s'ha encarregat avui de donar-li ressó públic a través de les xarxes socials.

Més enllà del "troleig" que representa la carta, la realitat és que el proper 3 d'octubre es farà una assembla per tal de desencallar aquest tema i si no hi ha cap entitat voluntària a organitzar l'Arrivo i l'Enterro, s'haurà de crear una comissió especial entre totes les entitats federades per fer dos dels actes més emblemàtics de la festa.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.