Vegueria del Penedès

ROYAL BIRMINGHAM CONSERVATOIRE

Laura Farré Rozada, seleccionada per estudiar amb un 'ensemble' de fama mundial


Redacció Vilanova i la Geltrú

24-09-2018 9:05

Ja són a la venda les entrades per al concert de presentació del seu disc a l'Auditori de Vilanova i la Geltrú

Laura Farré Rozada, seleccionada per estudiar amb un ensemble de fama mundial. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La pianista vilanovina Laura Farré Rozada ha estat seleccionada per participar en el programa NEXT del Royal Birmingham Conservatoire. Aquesta residència artística d'un any ofereix als músics emergents la possibilitat d'aprendre directament de l'experiència i coneixement dels intèrprets del Birmingham Contemporary Music Group (BCMG), fundat pel director d'orquestra Sir Simon Rattle i un dels ensembles més prestigiosos del món. Durant el curs també rebrà les ensenyances de compositors actuals i de solistes reconeguts mundialment, com ara Brian Ferneyhough i l'Arditti Quartet, entre d'altres.

"És una gran oportunitat per guanyar experiència i tenir més recursos per iniciar la meva carrera com a solista de música clàssica contemporània", afirma la pianista vilanovina.

Farré Rozada tindrà l'oportunitat de tocar en concerts amb el propi ensemble BCMG i en d'altres amb l'ensemble que formaran els 11 joves músics escollits per participar en el programa NEXT després d'un procés de selecció. El curs ofereix també la possibilitat d'aprendre tècniques per promocionar la música clàssica contemporània entre els diferents públics.

Concert el 7 d'octubre a l'Auditori de Vilanova i la Geltrú

L'inici d'aquesta nova experiència musical de la pianista Laura Farré Rozada coincideix amb el concert de presentació del seu primer disc "The French Reverie". Serà el proper diumenge 7 d'octubre a l'Auditori Eduard Toldrà de Vilanova i la Geltrú. Les entrades ja es poden comprar a la web del propi auditori.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.