Vegueria del Penedès

MILLORES A LA XARXA

Olèrdola posarà leds a tot l'enllumenat públic de Daltmar, Sant Pere Molanta i Sant Miquel d'Olèrdola


Redacció Olèrdola

26-09-2018 12:11

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament d’Olèrdola adjudicava dilluns el contracte de subministrament i col·locació per un valor de 127.000 euros

Olèrdola posarà leds a tot l'enllumenat públic de Daltmar, Sant Pere Molanta i Sant Miquel d'Olèrdola. Ajuntament d'Olèrdola

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Junta de Govern de l’Ajuntament d’Olèrdola adjudicava aquest dilluns el contracte de subministrament i col·locació de lluminàries led a Sant Miquel d’Olèrdola, Sant Pere Molanta i Daltmar. Les obres s’han adjudicat per un import de prop de 127.000 euros i comportaran canviar a lluminàries led, abans d’acabar l’any, els 1.375 punts de l’enllumenat púbic instal·lats en aquests tres nuclis del municipi.

El canvi a leds també incorpora treballs a barriades com Can Torres. Només restaria pendent  la substitució de l’enllumenat a Can Trabal, però el canvi no es pot procedir a fer en aquesta urbanització perquè les competències en matèria  d’enllumenat no han estat recepcionades per part de l’Ajuntament.

La substitució dona continuïtat a les obres fetes al poble de Moja el desembre de l’any passat i busquen una major eficiència en els consums elèctrics.

L’Ajuntament assegura que el consum d’energia a l’enllumenat púbic es redueix a la meitat amb la instal·lació de leds. A més de l’estalvi i de l’increment en qualitat , un altre factor que fa encara més eficient el canvi és la reducció de despeses de manteniment. I és que una làmpada de vapor de sodi té una vida útil de 12.000 hores i la durada estimada de les de leds és de  50.000 hores.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.