Vegueria del Penedès

REDBAR

La policia local de Vilanova rep un taló de 4.099 euros de la jornada solidària "Pels valents"


Redacció Vilanova i la Geltrú

03-10-2018 9:13

Els diners recollits aniran destinats a l'Hospital de Sant Joan de Déu, per a la construcció del futur hospital de pediatria oncològica

La policia local de Vilanova rep un taló de 4.099 euros de la jornada solidària "Pels valents". Policia local de Vilanova

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Policia Local va rebre un taló per valor de 4.099 euros aquest diumenge al vespre, fruit de la jornada solidària que durant tot el cap de setmana es va fer a les instal·lacions de l'empresa REDBAR. La jornada tenia com a objectiu la col·laboració en la campanya #Pelsvalents que duu a terme la Policia Local de Vilanova i la Geltrú, a través de la venda dels Escuts Solidaris. Els diners recollits aniran destinats a l'Hospital de Sant Joan de Déu, per a la construcció del futur hospital de pediatria oncològica.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.