Vegueria del Penedès

AIGUAT

Protecció Civil desactiva el pla Inuncat però demana mantenir prudència pels cabals abundants de molts rius


ACN Barcelona

16-10-2018 8:41

Posa el focus especialment en els trams finals del Ter i del Llobregat

Pla general del riu Foix al tram final, a l'altura de Cubelles, inusualment ple d'aigua a causa del temporal del 14 d'octubre de 2018. ACN

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Protecció Civil ha desactivat aquest dimarts a tres quarts de dues de la matinada el pla per risc d'inundacions Inuncat un cop finalitzat l'episodi de pluges i un cop estabilitzats els cabals dels rius. Ara bé, demana mantenir la prudència ja que molts cursos fluvials encara tenen cabals molt abundants i posa el focus especialment en els trams finals del Ter i del Llobregat. Ara mateix predomina el cel cerè o poc ennuvolat, tot i que s'observen alguns núvols baixos al litoral i prelitoral sud i alguns bancs de boira o boirina a punts de l'interior.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.