Vegueria del Penedès

ELECCIONS MUNICIPALS

ERC i Som VNG es desmarquen de la proposta de llista unitària del PDeCat a Vilanova i la Geltrú


Redacció Vilanova i la Geltrú

18-10-2018 21:37

Els republicans diuen que ara aposten 'per la unitat d'acció amb llistes separades' i Som VNG creu que la proposta és 'una maniobra convergent per tapar la seva nefasta gestió'

Imatge d'arxiu d'Enver Aznar, de Som VNG, i Olga Arnau, d'ERC Vilanova. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

ERC i Som VNG ja s'han desmarcat de la proposta llista unitària que ha fet aquesta tarda el PDeCat a Vilanova i la Geltrú de cara a les properes eleccions municipals. Pocs minuts després de fer-se pública la proposta, Som VNG ha qualificat l'oferiment del PDeCat de "maniobra convergent per tapar la seva nefasta gestió dels darrers 7 anys" al capdavant de l'Ajuntament de Vilanova. Poc després també s'ha pronunciat la secció local d'ERC, que ha recordat que "quan ha calgut, ja hem demostrat que sabem anar junts, a nivell nacional i local". Però els republicans descarten anar a les eleccions municipals en coalició o candidatura unitària: "ara apostem per la unitat d'acció amb llistes separades per arribar a més gent i tenir més representants independentistes als consistoris de tot el país".

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.