Vegueria del Penedès

BÀSQUET

Tercera victòria pel masculí del CNB Vilanova en quatre partits


Salva Pastó Vilanova i la Geltrú

24-10-2018 13:55

CEB Navarcles - CNB Vilanova. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

CEB NAVARCLES 60- CNBVILANOVA 62

El sènior vilanoví es desplaçava diumenge a Navarcles després de la derrota de la setmana anterior davant el Gelida, amb la intenció de retrobar sensacions i seguir amb un balanç positiu a la classificació.

Sortida amb Javi, Nil, Dídac, Miki i Collados. Ritme alt dels verds amb bona selecció de tirs, on Dídac primer i Vargas després van agafar la responsabilitat anotadora. Potser els millors minuts de la temporada per acabar el primer quart dominant per 14-24.

Al segon quart va seguir la mateixa tònica, i tan sols el mal percentatge en els tirs sota cistella, i certa passivitat en les defenses de les penetracions locals, van impedir marxar al descans amb una renda major. Visita al vestuari amb un gens definitiu 27-35.

I de nou fatídic tercer quart. Una defensa zonal dels de Navarcles va posar en molts problemes els vilanovins, i l'avantatge s'anava reduint mica en mica. Els exteriors locals van afinar la punteria des de més enllà de 6,25, i al final del quart un 47-47 al marcador tornava a abocar al Nou Basquet a un final de partit ajustat.

Canvi defensiu a zona, Javi tirant de galons, de nou un Gali inspirat i un Carlos recuperant sensacions van ser els arguments presentats pels visitants per endur-se el partit. Joc coral on tots els jugadors aporten, que permet els de Vilanova endur-se la tercera victòria en quatre partits que s'han decidit per menys de cinc punts. 60-62, tot esperant la visita del que sembla ser el "coco" del grup, CB Solsona, líder invicte que visita l'Isaac Gálvez diumenge a dos quarts de vuit.

CNB VILANOVA: Guillaumes (3), Sugri, Vargas (5), Javi (10), Miki (8), Nil (3), Alex, Dídac (9), Carlos (10), Collados (2), Mateo (2) i Gali
(10).

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.