El CB Sitges aconsegueix la 2a victòria de la temporada d’una manera brillant

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

CB Sitges – Europe Basquetball Academy 84 - CB Cantaires Tortosa 56

Àngel 1, Oriol 2, Haro 13, Elies 10, Mauro 2, Christian, Uros 3, Marcus 12, Josep 11, Boronat 19, Nacho 3, Omar 8

Entrenador: Edu Piñero i Galdric Bover    Delegat: Fredi D. Bartés

Parcials:  26-15  16-13  20-9  22-19

Des del primer moment l’equip va sortir decidit a emportar-se els dos punts i així ho va demostrar a través d’una sòlida defensa i un joc solidari en atac, destacar que van anotar tots els jugadors disponibles. D’aquesta manera els del Garraf s’emportaven el primer quart i obrien una distància considerable en el marcador, 26-15. Al contrari dels altres partits, les pauses no van perjudicar els locals que seguien concentrats i no afluixaven, vuit punts consecutius de Josep Agustí amb dos triples i dos tirs lliures al final del període, propulsaven els locals fins a catorze punts d’avantatge al descans, 42-28.

A la represa el Tortosa es posava les piles i sobretot de la mà del jugador número 1, Andre Delmon que va acabar anotant 14 punts, retallava distàncies amb un parcial de 0-6. Semblava doncs que el Sitges-Academy començava a veure fantasmes dels partits anteriors però després del minut demanat per l’Edu Piñero, l’equip recuperava el rumb i de quina manera. Parcial de 20-3 per tancar el tercer temps, 62-37, i l’equip i el pavelló seguien disfrutant del joc sitgetà. L’últim quart tampoc va decebre i mentre els jugadors visitants número 1 i número 3, Xavier Shamal que acabaria amb 17 punts, seguien anotant de manera molt individual, el joc col·lectiu del Sitges va ser un festival de triples però d’aquells que s’aconsegueixen després d’haver fet circular la pilota. Si el partit estava pràcticament decidit, sis triples en l’últim temps del Bàsquet Sitges feia impossible qualsevol miracle rival.

Victòria final 84-56 i festa a Pins Vens amb l’única nota amarga de la lesió del Nacho Velasco a qui li desitgem una ràpida recuperació.

Esperem que el sènior A segueixi per aquest camí en el pròxim desplaçament a la pista del Círcol Cotonifici de Badalona el proper diumenge a les 17.45 hores. Ànims Sitges diumenge si.