Vegueria del Penedès

CIRCULACIÓ INTERROMPUDA

Els TEDAX analitzen un objecte amb forma de possible artefacte explosiu a Sants


ACN Barcelona

07-11-2018 10:35

Restablerta completament la circulació de l'AVE a Sants després de les comprovacions dels TEDAX

Desallotgen l'estació d'Atocha de Madrid a la recerca de l'objecte sospitós detectat a Sants

Una TEDAX, vestida amb l'equip de protecció, manipulant una motxilla en una demostració al Complex Egara dels Mossos d'Esquadra, el 7 de juny del 2017

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La circulació de l'AVE a l'estació de Sants ha quedat restablerta després que els TEDAX hagin fet les comprovacions oportunes a les vies i no hagin trobat cap explosiu. Els Mossos d'Esquadra han estat alertats cap a les 8 del matí perquè els vigilants de seguretat d'ADIF han detectat un objecte que tenia forma de possible artefacte explosiu a l'interior d'una maleta d'un passatger que ha passat per l'escàner. La policia ha demanat que s'interrompés totalment la circulació a les 8.21 hores. A les 9.10 hores s'ha restablert parcialment i ara totes les vies estan ja obertes. Ara hi ha retards de més de 90 minuts.

L'estació d'Atocha està sent desallotjada, tant la part d'Alta Velocitat com la de Rodalies, a la recerca de l'objecte sospitós detectat a l'estació de Sants. Els vigilants de seguretat d'ADIF han vist una maleta amb un objecte amb possible forma d'explosiu a través de l'escàner i han alertat els Mossos d'Esquadra, però no han retingut la persona que la portava. La policia i els TEDAX han rastrejat l'estació i no han trobat ni l'objecte ni el passatger en qüestió. La circulació d'Alta Velocitat s'ha interromput a les 8.21 hores a Sants, però ja ha quedat restablerta. Els Mossos ja han donat per finalitzat el dispositiu.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.