Vegueria del Penedès

MORT VIOLENTA

Troben morta una dona de 49 anys al jardí de casa seva al Vendrell


ACN El Vendrell

22-11-2018 11:42

La principal hipòtesi dels mossos és que el fill de la víctima seria l’autor del crim

Troben morta una dona de 49 anys al jardí de casa seva al Vendrell. ACN

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els Mossos d’Esquadra investiguen l’homicidi d’una dona de 49 anys que aquest dimecres va aparèixer morta al jardí de casa seva al Vendrell. Segons ha pogut saber l’ACN, la principal hipòtesi és que el fill de la dona, de 19 anys, seria l’autor del crim. El jove tindria problemes mentals i, de moment, segons la policia no hi ha detinguts. Cap a dos quarts de vuit del vespre, una veïna va veure el cos sense vida de la víctima i va alertar els serveis d’emergències. L’habitatge és una casa unifamiliar situada al número 8 del carrer Mimosa, a la urbanització Nou Vendrell, als afores de la ciutat. La víctima, de nacionalitat espanyola, presentava un fort cop al cap.

Els mossos treballen amb la hipòtesi d’un cas de violència domèstica i descarten altres opcions com la d’un robatori. La dona estava separada. Aquest dijous al matí, una patrulla dels Mossos d’Esquadra custodia el domicili, que està precintat.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.