Vegueria del Penedès

DO TERRA I MAR

La Llotja posa punt final a la segona edició amb La Festa Gastronòmica del Peix Senzill


Redacció Vilanova i la Geltrú

30-11-2018 20:40

Al llarg de tota una setmana de programació, s'han organitzat des de ponències amb experts en el sector enogastronòmic fins actes que han servit per donar a conèixer els productes autòctons i de proximitat

La Llotja posa punt final a la segona edició amb La Festa Gastronòmica del Peix Senzill. Node Garraf

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Després de sis dies d’esdeveniments, La Llotja va posar ahir el colofó final amb la recuperació de La Festa Gastronòmica del Peix Senzill. La trobada es va celebrar al restaurant La Cucanya, a Vilanova i la Geltrú, en un sopar en el qual  els comensals van degustar un menú degustació amb receptes de sis restaurants: El Cigró d'Or, de Vilafranca; Pícnic i La Nansa, de Sitges, i El Dinou, La Fitorra i La Cucanya, de Vilanova.

Els plats tenien com a protagonista el peix senzill, des de la mòllera fins al pagell i el sorell, portats a la més exquisida sofisticació en la presentació del plat, però sense oblidar el regust de la cuina marinera tradicional. A més, per acompanyar cadascun dels sis plats preparats, quatre cellers, Covides, Nadal, Vallformosa i Vilarnau, van sumar-se a la festa gastronòmica i van maridar adequadament, oferint la millor combinació. 

La Llotja, un multicertamen que ha aplegat experts i actes oberts al públic

Al llarg de tota una setmana de programació, La Llotja ha presentat actes ben variats. Des de ponències amb la participació d’experts en el sector enogastronòmic fins actes que han servit per donar a conèixer els productes autòctons i de proximitat, tant de terra com de mar, i les diferents possibilitats i varietats de receptes que s’ofereixen per cuinar-los.

Amb aquesta mateixa intenció es va celebrar ahir la Festa Gastronòmica del Peix Senzill, en la que es van degustar les diferents varietats de peix senzill, es demostrà com es poden cuinar i treure el millor profit.

A La Llotja, però, també s’ha parlat i tastat productes com els espigalls, el vi novell, el ranxo mariner o diferents varietats de vins que es fan al Gran Penedès. Amb la festa gastronòmica celebrada ahir, es posa punt final a tota una setmana d’esdeveniments.
 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.