Vegueria del Penedès

RUTA GASTRONÒMICA

Més de 500 menús consoliden les Jornades Gastronòmiques del Penedès Marítim


Redacció Cubelles

11-12-2018 9:49

El restaurant que més menús gastronòmics ha venut ha estat l’Hostal del Foix a Cubelles i La Diligència a Cunit

Més de 500 menús consoliden les Jornades Gastronòmiques del Penedès Marítim. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Les VI Jornades Gastronòmiques i III Mostra de Tapes del Penedès Marítim han tingut una bona acollida pel sector de la restauració, en un mes habitualment de baixa afluència i on molts establiments aprofiten per fer vacances.

S'han venut 522 menús gastronòmics i 26 tapes (471 menús i 26 tapes a Cubelles i 51 menús a Cunit) en els 30 dies que ha durant les jornades. Aquestes dades comporten un impacte econòmic directe de 10.607,00€ (9.448,00 € a Cubelles i 1.159,00 € a Cunit) en benefici del sector de la restauració local. Tot i això, aquesta xifra representa un descens notable respecte l’anterior edició, fet que ha estat comentat pel sector de la restauració que han assenyalat un més especialment fluix, on el temps tampoc no ha acompanyat. Tanmateix continua sent una acció altament efectiva i beneficiosa.

El restaurant que més menús gastronòmics ha venut ha estat l’Hostal del Foix a Cubelles i La Diligència a Cunit. En quan a tapes, ha estat l’establiment El Canalla qui més ha venut. Una altre aspecte remarcable ha estat l’increment del nombre de participants dels sortejos de sopars per a dues persones, que es realitzaran el proper 16 de desembre durant la X Fira de Nadal, a l’estand de l’Ajuntament de Cubelles.

Des de les regidories de Turisme del Penedès Marítim es vol agrair especialment el patrocini de Moritz de les jornades que ha fet possible el creixement i consolidació d’aquest esdeveniment. Paral·lelament es valora molt positivament l’esdeveniment, pel que comporta la promoció del sector de la restauració i la gastronomia com actiu turístic. A més a més de l'impacte econòmic positiu pel municipi, en general, i pel sector de la restauració, en particular.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.