Vegueria del Penedès

ORDENANÇA

Calafell regula la circulació de bicicletes, patins i vehicles semblants


ACN Calafell

08-01-2019 11:32

Prohibeix que circulin per les voreres si són de menys de cinc metres d’amplada

Calafell regula la circulació de bicicletes, patins i vehicles semblants. Ajuntament de Calafell

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L’Ajuntament de Calafell ha aprovat inicialment, per unanimitat, una modificació de l’ordenança municipal de circulació per regular la circulació de bicicletes, patins i vehicles semblants. La modificació adapta l’ordenança a les novetats normatives generals i mira de garantir la convivència d’aquests vehicles, anomenats vehicles de mobilitat personal, amb els vianants i la resta de vehicles que usen la via pública, segons s’informa des de l’Ajuntament. També estableix mesures de seguretat, com l’obligació de portar casc i de disposar d’una assegurança.

La nova ordenança estableix que les bicicletes, incloses les de pedaleig assistit fins a 25 quilòmetres per hora, han de circular per la calçada, i si hi ha carril-bici tindran prioritat de pas sobre qualsevol altre vehicle. L’ús de les voreres es restringeix només a les de més de 5 metres d’amplada, sempre i quan n’hi hagi 3 d’espai lliure.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.