Vegueria del Penedès

ELECCIONS MUNICIPALS

Posicionament del PDeCAT sobre les eleccions municipals 2019


PDeCAT Vendrell El Vendrell

08-01-2019 16:36

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Les properes eleccions municipals del 26 de maig seran uns comicis on El Vendrell hi ha de sortir guanyant per sobre de qualsevol rivalitat política. La vila n’ha de ser la principal protagonista per, entre tots, buscar-ne el millor present i futur possible.

En aquest sentit, vam valorar positivament la iniciativa de l’ANC de fer de mediadora i de buscar un punt de trobada de les diferents forces independentistes per tal d’unir esforços de cara a les properes eleccions. Ja des del mes de novembre, on no es va poder configurar un govern alternatiu de front democràtic, les energies del PDeCAT del Vendrell s’han centrat a dur a terme el programa electoral que ens havien fet confiança les vendrellenques i vendrellencs des de les regidories del govern de la ciutat. Aquest programa, executat en més del 75%, és el nostre contracte de compromís amb el Vendrell. Seguim i seguirem: no ens aturarem fins a l’últim dia de la legislatura.

Tot i així, creiem que hem de fer un pas més per part de totes les forces polítiques que creiem en uns objectius de país i, entenent la proposta de l’ANC per buscar un comú denominador, el PDeCAT del Vendrell creu que ha de participar en qualsevol iniciativa que es plantegi perquè les vendrellenques i vendrellencs tinguin, a les properes eleccions municipals, el millor projecte possible. Creiem que la força de la unitat dels col·lectius, entitats, associacions i també de tothom a títol individual, sense condicionants de partida, és la millor base per construir.  

Per això, emplacem a la resta de forces polítiques a sumar-se a aquesta iniciativa a través del paper de l’ANC com a punt de trobada i a teixir les màximes oportunitats possibles i a manifestar-se públicament, tant si s’hi sumen com si ho rebutgen.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.