Vegueria del Penedès

ALERTA A LA PISCINA

Desallotgen la piscina del Complex Esportiu del Doctor Robert per una incidència amb el clor


Redacció El Vendrell

15-01-2019 16:20

Els primers indicis indiquen que s’ha produït una petita reacció química perquè a la mànega de subministrament de clor hi havia restes de reductor de pH

Imatge de la piscina del Complex Esportiu del Doctor Robert. Ajuntament del Vendrell

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Avui al matí s’ha hagut de desallotjar la piscina del Complex Esportiu del Doctor Robert per una incidència en el subministrament de clor a la instal·lació.

A l’espera d’un informe tècnic de l’empresa encarregada del subministrament dels productes químics, els primers indicis indiquen que s’ha produït una petita reacció química perquè a la mànega de subministrament de clor hi havia restes de reductor de pH.

Tot i que l’afectació no ha estat important, per prevenció, s’ha activat el protocol de desallotjament, neteja de dipòsits i ventilació de la zona de la piscina, sense afectar a la resta de les instal·lacions del complex.

D’altra banda, unes hores després de l’incident, un operari de manteniment de la piscina ha mostrat símptomes d’afectació a les vies respiratòries altes, per la qual cosa ha estat traslladat a l’Hospital del Vendrell per a un reconeixement mèdic.

La piscina ja s’ha reobert un cop s’ha finalitzat la climatització de l’espai.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.