CG Vilanova Vilanova i la Geltrú

16-01-2019 17:46

Els gimnastes del CG Vilanova al Trofeu Ciutat d’Olot. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El passat cap de setmana, 12-13 de gener 2019 es va celebrar a Olot el lll Trofeu ciutat d'Olot Gaf/Gam.

Tots els gimnastes que van participar van aconseguir almenys una medalla a la classificació per aparells o a la classificació general absoluta, aconseguint un total de 14 medalles entre els 6 participants del C.G. Vilanova.

En categoria Base 6 Gaf, Ivet López va obtenir la Plata a la classificació individual general absoluta i en la classificació per aparells  la 1a. posició a Terra, la 2a. posició a Barra i la 3a. posició a Paral·leles.

En categoria Base 4 Gam, l'Oriol Garcia va ser 4rt a la general absoluta i 1er. a Terra a la classificació per aparells.

En categoria Base 3 Gam, el Rubén Pecellín va aconseguir el Bronze a la general absoluta i en la classificació per aparells va ser 1er. a Paral·leles i 3er. a Barra fixe.
En aquesta mateixa categoria l'Edgar Angel va aconseguir la 3a. posició en Salt per aparells.

En categoria Promo 4 Gam,el David Planas va obtenir la 2a. posició en potro amb arcs i la 3a. en Barra fixe a la classificació per aparells.

En categoria Promo 3 Gam, el Jan Humà va obtenir la Plata a la classificació general absoluta i en la classificació per aparells va ser 1er. a Terra i 3er. a potro amb arcs.

Aquesta ha estat la 1a. competició de la Temporada per a tots aquests gimnastes i esperem seguir obtenint molt bons resultats al llarg de tot l'any.