Vegueria del Penedès

VEUS D'EMPRESA

RSM passa a ser ERSM després de la fusió amb la corredoria ERM de crèdit andorrà


Redacció Vilanova i la Geltrú

17-01-2019 11:10

Aquest acord dóna com a resultat la primera corredoria d'assegurances privada de l’estat

RSM passa a ser ERSM després de la fusió amb la corredoria erm de crèdit andorrà. Eix Diari

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

RSM Corredoria d'Assegurances passa a ser ERSM Insurance Brokers gràcies a l'acord de fusió amb la corredoria ERM Risk Management del Grup Crèdit Andorrà. Les dues corredories han arribat a un acord per fusionar tots els negocis de corredoria i consultoria, donant lloc a un nou holding líder en el mercat espanyol, ja que es converteix en la primera corredoria d'assegurances privada.

L'acord es tradueix en la creació d'un gran grup de corredories més competitiu a nivell nacional i internacional, amb un lideratge en el mercat assegurador que aconsegueix millorar la capacitat d'inversió, recursos i canals. ERSM Insurance Brokers compta amb 140 empleats, un volum de 150 milions de primes intermediades i uns ingressos de 21,4 milions d'euros; atén 120.000 clients, i disposa d'una xarxa d'oficines i col·laboradors que dóna cobertura a tot el territori català i espanyol.

El nou holding permet explotar la complementarietat en l'oferta de productes i serveis, així com unes fortes sinergies, que revertiran en un major benefici i servei a clients i col·laboradors. Per als clients no suposarà cap canvi, únicament podran apreciar el canvi d'imatge en el logotip corporatiu de l'empresa.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.