Vegueria del Penedès

LLOGUER SOCIAL

L’Ajuntament de Vilafranca entrega els pisos socials denunciats a Antifrau


ACN Vilafranca del Penedès

05-02-2019 18:54

Els beneficiaris són persones majors de 65 anys amb plena autonomia

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès i la Fundació Amàlia Soler han entregat aquest dimarts les claus dels dotze pisos de lloguer social construïts al solar de l’antic Cinema Victòria, els quals van ser denunciats per la CUP a l’Oficina Antifrau. Els anticapitalistes van advertir de presumptes irregularitats en l’acord entre el consistori i la fundació, així com en els pagaments a l’arquitecte i a l’UTE constructora, en unes acusacions que l’alcalde Pere Regull ha negat de nou categòricament. Els pisos lliurats són dotze habitatges d’entre 35 i 50 metres quadrats, equipats per a persones amb mobilitat reduïda. Els beneficiaris tenen més de 65 anys i plena autonomia.

La CUP va denunciar que l’edifici s’havia construït a través d’un acord amb la Fundació Amàlia Soler, amb el qual el consistori s’encarregava de fer les obres i l’entitat privada aportava els diners. Segons els cupaires, existeix un informe desfavorable de la Generalitat respecte aquest mètode de venda directa en la construcció. L’alcalde, però, va negar cap irregularitat i va acusar la CUP d’impulsar la denúncia amb finalitats electoralistes. Aquest dimarts ha reiterat la legalitat del procés.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.