FLASH
12-01-2004 20:08
Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!
Dins d'aquest cicle gastronòmic s'organitzaran xerrades teòriques sobre estris, ingredients, espècies, receptes, tècniques de cocció i de conservació dels aliments, etc., però també es faran tallers pràctics a través dels quals s'aprendran diferents receptes.
Divendres 23 hi haurà un dinar-degustació a càrrec dels professors de l'Escola: Jesús Querol, Paco Chicón, Jordi Pinyol, Rafael Llin, Imma Fayos, Iván Martínez; que serà obert a tot el públic. Consistirà en
escabetx de peix blau, potatge de porrada, ast de cuixa de porc amb salsa verda medieval, menjar blanc, dolços medievals, tot acompanyat de vi aiguamel i malvasia.
Però també es faran conferències: a càrrec de l'historiador Antoni Riera Melis (Les espècies en la cuina medieval), el vilanoví Francesc Murgadas (Els receptaris medievals, cuines i menjadors), i Josep Mercader (Anècdotes de la cuina medieval).
Les persones interessades en assistir-hi poden reservar la seva plaça abans del 20 de gener trucant al telèfo 93 894 37 12. El preu de les jornades és de 30 euros.
PUBLICITAT
PUBLICITAT