Vegueria del Penedès

FLASH

La gastronomia medieval s'estudia a Sitges


VD

12-01-2004 20:08

La comissió Almogàvers i Malvasia 700 anys organitza aquestes jornades

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Dins d'aquest cicle gastronòmic s'organitzaran xerrades teòriques sobre estris, ingredients, espècies, receptes, tècniques de cocció i de conservació dels aliments, etc., però també es faran tallers pràctics a través dels quals s'aprendran diferents receptes.

Divendres 23 hi haurà un dinar-degustació a càrrec dels professors de l'Escola: Jesús Querol, Paco Chicón, Jordi Pinyol, Rafael Llin, Imma Fayos, Iván Martínez; que serà obert a tot el públic. Consistirà en
escabetx de peix blau, potatge de porrada, ast de cuixa de porc amb salsa verda medieval, menjar blanc, dolços medievals, tot acompanyat de vi aiguamel i malvasia.

Però també es faran conferències: a càrrec de l'historiador Antoni Riera Melis (Les espècies en la cuina medieval), el vilanoví Francesc Murgadas (Els receptaris medievals, cuines i menjadors), i Josep Mercader (Anècdotes de la cuina medieval).

Les persones interessades en assistir-hi poden reservar la seva plaça abans del 20 de gener trucant al telèfo 93 894 37 12. El preu de les jornades és de 30 euros.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.