PUBLICITAT
FLASH
12-01-2004 20:08
Dins d'aquest cicle gastronòmic s'organitzaran xerrades teòriques sobre estris, ingredients, espècies, receptes, tècniques de cocció i de conservació dels aliments, etc., però també es faran tallers pràctics a través dels quals s'aprendran diferents receptes.
Divendres 23 hi haurà un dinar-degustació a càrrec dels professors de l'Escola: Jesús Querol, Paco Chicón, Jordi Pinyol, Rafael Llin, Imma Fayos, Iván Martínez; que serà obert a tot el públic. Consistirà en
escabetx de peix blau, potatge de porrada, ast de cuixa de porc amb salsa verda medieval, menjar blanc, dolços medievals, tot acompanyat de vi aiguamel i malvasia.
Però també es faran conferències: a càrrec de l'historiador Antoni Riera Melis (Les espècies en la cuina medieval), el vilanoví Francesc Murgadas (Els receptaris medievals, cuines i menjadors), i Josep Mercader (Anècdotes de la cuina medieval).
Les persones interessades en assistir-hi poden reservar la seva plaça abans del 20 de gener trucant al telèfo 93 894 37 12. El preu de les jornades és de 30 euros.
A Eix Diari creiem que un periodisme de proximitat, independent i sense pressions és més necessari que mai. La nostra feina és explicar el que passa al teu voltant amb rigor i compromís, però només és possible amb el suport dels nostres lectors.
Si valores la nostra feina i vols que continuem oferint informació lliure i plural per a tot el territori, fes-te subscriptor avui. El teu suport fa la diferència.
Però si ara no et pots subscriure i vols seguir al dia de les notícies més importants, uneix-te als nostres canals de:
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT