Vegueria del Penedès

ROBATORI

Els Mossos requisen dos cotxes a la ‘família conflictiva’ de la Granada perquè duien llantes de 3.000 euros robades


Redacció La Granada

21-02-2019 20:20

Un total de catorze agents es van desplaçar a la Granada per procedir a la retirada amb grua dels dos vehicles, fet que va motivar problemes de trànsit a la via durant unes hores

Els Mossos requisen dos cotxes a la ‘família conflictiva’ de la Granada perquè duien llantes de 3.000 euros robades

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els Mossos d’Esquadra van requisar aquest dimecres al vespre dos cotxes de la ‘família conflictiva’ de la Granada que duien unes llantes prèviament sostretes de dos vehicles al Pla del Penedès.

Un total de catorze agents es van desplaçar a la Granada, al domicili que la família té al carrer de l’Estació, per procedir a la retirada amb grua dels dos vehicles, fet que va motivar problemes de trànsit a la via durant unes hores.

Els dos vehicles requisats duien jocs de llantes, valorats en uns 3.000 euros cadascun, robats prèviament de dos cotxes al Pla del Penedès. La denúncia de qui havia patit el robatori va provocar que hi hagués l’actuació policial. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.