Vegueria del Penedès

RÀDIO CUBELLES

Convoquen la 23a edició del concurs de contes Víctor Alari de Cubelles


Redacció Cubelles

27-02-2019 18:22

Les obres poden presentar-se fins el 15 de març i enguany també de manera electrònica

Convoquen la 23a edició del concurs de contes Víctor Alari de Cubelles. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

En paral·lel a l'aniversari, el 22 de març, Ràdio Cubelles, ja té a punt una nova edició del premi literari Víctor Alari, en reconeixement a qui fou el seu primer director. El certamen, que té una dotació econòmica de 2.280 euros, manté les modalitats de narrativa en les categories infantil, juvenil i adult. També en categoria adult es pot optar als premis de poesia, guió radiofònic, l’especial relat negre (policíac, d’intriga o misteri) o el dedicat a la dona. Finalment, es pot participar en el premi a millor lletra d’una cançó, una modalitat que està oberta a totes les edats.

Les obres s’han de fer arribar a l’Oficina d’Informació i Participació Ciutadana (OPIC) fins al 15 de març de 2019 a les 13.00 h. Com a novetat, en aquesta 23a edició es podrà presentar les obres a través del correu electrònic a l'adreça concursvictoralari@cubelles.cat. Les bases completes es poden consultar al web www.radiocubelles.cat.

Enguany es publicarà el 'VI Recull de Contes Víctor Alari 2015-2018', el llibre de les obres guanyadores dels darrers quatre anys. La portada és obra del cubellenc Manolo Millán i les il·lustracions interiors han estat realitzades per Marc Amodeo, Raquel Mayorga, Meritxell Marcillas i Oriol Millan. La presentació del llibre de recull es farà durant l’acte de lliurament dels premis que tindrà lloc el divendres, 26 d’abril.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.