Vegueria del Penedès

GIMNÀSTICA

Bon inici de temporada per l'equip masculí del C.G. Vilanova


CG Vilanova Vilanova i la Geltrú

06-03-2019 8:42

L'equip masculí del C.G. Vilanova. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El passat diumenge 3 de març l'equip masculí del C.G. Vilanova va competir a la 1a. Fase de la Copa de Catalunya a Sant Boi de Llobregat.

Tots el gimnastes van fer molt bon paper en les diferents categories:

En categoria Base4 cal esmentar la 5a. posició de l'Oriol García, especialment la seva 2a.plaça a Terra.

En categoria Base3, competien L'Edgar Angel i el Rubén Pecellín que es va fer amb la Plata a la classificació individual absoluta, 2n. a terra, 1er. a potro amb arcs i 2n. a paral·leles. 

En categoria Promoció 4, competien David Planas, Nil Figuerola, Eric López i Martí Gelida, els quals van aconseguir la 5a. plaça per equips. Cal esmentar la 8a. posició del David Planas a la classificació individual general absoluta.

En categoria Promoció 3 van competir el Jan Humà i el Nuei Lambea que van aconseguir la 7a. i la 10a. posició respectivament. Destacant la 3a. plaça a potro amb arcs i paral·leles i la 1a. posició a barra fixe del Jan Humà per aparells.

Els gimnastes i els seus entrenadors Xavier Tenor i Magalí Caccin seguiran treballant per millorar posicions a la segona fase de la Copa catalana que es celebrarà el 6 d'abril a Porqueres, Girona.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.