Vegueria del Penedès

BTT

El Vendrell arriba a la xifra màxima de participants a l’inici de l’Open Kenda BTT


Redacció El Vendrell

12-03-2019 17:52

600 bikers, xifra màxima de participants que havia establert l’organització, va confirmar l’èxit de participació d’aquest circuit

El Vendrell arriba a la xifra màxima de participants a l’inici de l’Open Kenda BTT. Ajuntament del Vendrell

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El passat diumenge 10 de març es va inaugurar el circuit de marxes Open Kenda BTT. De nou, la població del Vendrell va ser l’encarregada del punt de sortida.

600 bikers, xifra màxima de participants que havia establert l’organització, va confirmar l’èxit de participació d’aquest circuit.

Tres circuits són els que van trobar els bikers: un de 22 km pels que s’inicien en aquest esport, un de 42 km per tots aquells que ja busquen més emocions i un de 64 km per als més experts.

Un dia espectacular amb temperatures d’estiu van fer gaudir encara més del circuit a tots aquells bikers que hi van participar.

Ara, la propera prova del calendari portarà el circuit a Torrelles de Foix, el dia 14 d’abril.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.