Vegueria del Penedès

INICI DE TEMPORADA

Els Nens del Vendrell arrenquen la temporada amb els Margeners de Guissona


Redacció El Vendrell

10-04-2019 10:39

Va ser una diada de caràcter festiu i d’estrenes, que va començar amb el tradicional pilar caminant dels Nens i un pd4 aixecat per sota dels de Guissona

Els Nens del Vendrell arrenquen la temporada amb els Margeners de Guissona. Montserrat Lasso

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El passat diumenge 7 d’abril al matí, un bon nombre de camises vermelles van donar el tret de sortida a la temporada 2019 a la plaça Vella del Vendrell, acompanyats dels Margeners de Guissona.

Va ser una diada de caràcter festiu i d’estrenes, que va començar amb el tradicional pilar caminant dels Nens i un pd4 aixecat per sota dels de Guissona. Els Nens del Vendrell van descarregar un 4d7a, un 3d7 i un 4d7 segurs i amb tranquil·litat, per finalitzar l’actuació amb un vd5. Aquests castells de 7 van servir per assegurar la diada i estrenar castellers tant a canalla, com a la pinya i al tronc. La colla del Vendrell va reaccionar molt bé respecte als castells que es van dur a plaça, demostrant la il·lusió amb què, castellers i castelleres, encaren la temporada.

En acabar, les dues colles van celebrar l’inici de la temporada amb un dinar de germanor a Tomoví, que va aplegar gairebé 200 castellers. 

Abans de les vacances de Setmana Santa, els Nens del Vendrell aniran a Barcelona per celebrar la diada de diumenge de Rams. A les 12 del migdia es trobaran amb els Castellers de Sants i la Jove de Sitges a la plaça de Sants.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.