Vegueria del Penedès

VENTADES

Ferit un vianant a Vilanova per la caiguda d'una part d'una bastida a la rambla pel vent


Redacció Vilanova i la Geltrú

18-04-2019 19:19

El Servei Meteorològic alerta que les properes jornades vindran marcades per un temporal de vent i mar, amb molts núvols i poca precipitació

Ferit un vianant a Vilanova per la caiguda d'una part d'una bastida a la rambla pel vent. Policia local de Vilanova

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Una noia ha resultat ferida aquesta tarda a Vilanova i la Geltrú com a conseqüència de la caiguda d'una part d'una bastida d'obres a la rambla Principal a causa del vent. La policia local de Vilanova i els bombers han treballat a la zona per retirar la placa que ha caigut a terra i per assegurar la resta de l'obra per evitar nous despreniments. Precisament, la policia local recomana que en dies de molt de vent com avui, s'asseguri els objectes que es troben a l'aire lliure, ja siguin a finestres, balcons o terrasses, per evitar que aquests caiguin a la via pública.

El Servei Meteorològic alerta que les properes jornades vindran marcades per un temporal de vent i mar, amb molts núvols i poca precipitació.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.