Vegueria del Penedès

SETMANA SANTA 2019

Un terç dels vehicles ja han sortit de l'àrea de Barcelona en l'operació sortida de Setmana Santa


ACN Barcelona

18-04-2019 20:11

Fins ara no s'han registrat problemes de circulació

Un terç dels vehicles ja han sortit de l'àrea de Barcelona en l'operació sortida de Setmana Santa. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Un terç dels 345.000 vehicles que havien de sortir de l'àrea de Barcelona entre aquest dijous a la tarda i divendres a la tarda en l'operació sortida de Setmana Santa ja ho havien fet a les 19h. Concretament, es tracta d'un total de 119.474 cotxes, un 34,6% dels 345.000 previstos. En el dispositiu especial de trànsit, Mossos ha incrementat el nombre de vehicles de paisà, que arribaran a un centenar durant la segona fase. El dispositiu de seguretat inclou 1.666 agents, 1.410 controls preventius i tres mitjans aeris. Es preveu que 557.000 vehicles retornin entre diumenge al migdia i dilluns a la matinada. L'operació sortida no ha generat problemes de circulació.

Durant la tarda, només s'han produït retencions puntuals en algunes carreteres properes a la costa, com la N-340, la C-31 o la C-14, o en direcció al Pirineu, com la C-16 al túnel del Cadí .

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.