Vegueria del Penedès

TENNIS TAULA

Ascens del CTT Vilanova B a nacional


CTT Vilanova Vilanova i la Geltrú

30-04-2019 11:15

A la dreta Rafa Monzó,Biel Garrote, Albert Carmona i Joan Ruiz. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Vilanova recupera quatre temporades desprès el segon equip a tercera estatal, al que en el seu dia hi va renunciar, un equip que va arribar a baixar desprès fins a segona provincial. Des de llavors aconsegueix tres ascensos consecutius amb la participació de quasi tots els jugadors federats del club.

Triomf per 5-1 al partit de tornada contra el Badalona de les semifinals. L’avantatge de 4-2 de l’anada deixava un estret marge per la sorpresa pels visitants. Amb l’alineació tampoc podien especular gaire, Rafa Monzó jugaria de base assegurant quasi els dos punts necessaris i el base rival no podia jugar a evitar l’enfrontament. Quasi estava quan Biel Garrote guanya el primer punt. Així amb 2-0 a favor els de Badalona ja estaven obligats a guanyar tots els punts i amb bon average de sets. Parava el primer cop Montañez guanyant a Albert Carmona 3-0. Seria la darrera resistència dels visitants. Rafa Monzó donava el punt ja definitiu 3-1 sobre Pau Menino. Per acabar la festa dos punts més de Biel Garrote i Albert Carmona.

Digne final per un equip que ha fet una temporada per emmarcar en un equip on han arribat a jugar fins a deu jugadors. Un dels objectius principals del club era recuperar aquest segon equip a categories nacionals.

El Vilanova C es classifica per la final del play-off d’ascens a preferent al guanyar 1-5 al camp del Ripollet les semifinals. Partit complert amb dos punts de Salva Milà, Jordi Cepero i un de Josep Marsal. Espera ara partit contra el Calella, d’una dificultat superior. En cas de guanyar hi hauria un partit per l’ascens a preferent amb el campió de segona provincial.

Derrota del Vilanova D a semifinals pel títol de segona B. 5-1 a camp del Ateneu Sant Joan Despí. Un punt d’Arnau Mestres i als vilanovins els quedarà enfrontar-se pel tercer lloc de la lliga.

El proper cap de setmana torna la competició individual de l’open Catalunya en totes les categories.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.