Vegueria del Penedès

FUNDACIÓ MIRANDA

Els cavalls del Parc del Garraf inicien la transhumància de tornada a l'Alt Berguedà


Redacció Olivella

02-05-2019 20:16

Aquest dissabte, 4 de maig, tindrà lloc la festa de comiat dels cavalls de Marina de la Fundació Miranda

Cavalls de la Fundació Miranda al Parc del Garraf . Diputació de Barcelona

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest dissabte, 4 de maig, tindrà lloc la festa de comiat dels cavalls de Marina de la Fundació Miranda que han passat els mesos d’hivern al Parc del Garraf gràcies a la participació de la Xarxa Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona, i el suport de Garraf Coopera. L’acte s’iniciarà a les 16-30 h a l’Escola de Natura de Can Grau, al municipi d’Olivella, on, en una finca propera, els cavalls han pasturat lliurement des del mes d’octubre.

Posteriorment, a les 18:30h, al nucli antic d’Olivella tindrà lloc la Festa de comiat dels cavalls amb la participació de l’alcaldessa, Marta Verdejo, i la presidenta de la Fundació Miranda, Rosa Galindo. 

L’inici de la transhumància de la manada de cavalls fins a les pastures del pla de l’Orri, a la serra del Catllaràs, a l’Alt Berguedà, s’iniciarà el divendres 17 de maig, amb diverses etapes fins al destí final.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.