Vegueria del Penedès

FAUNA SALVATGE

La imatge més tendre de la visita dels senglars a Canyelles


Redacció Canyelles

13-05-2019 9:40

Una família sencera de senglars passeja des de fa uns dies per la urbanització Califòrnia i la mare aprofita per alletar els porcells al mateix carrer

La imatge més tendre de la visita dels senglars a Canyelles. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Una família sencera de senglars passeja des de fa uns dies per la urbanització Califòrnia de Canyelles, per a sorpresa del veïnat. Els animals aprofitem la tranquil·litat de la nit per sortir de la muntanya i baixar a les urbanitzacions en buscar d'aliments. Els veïns es comencen a  acostumar a aquestes curioses visites que aquest cap de setmana han deixat la imatge més tendre als carrers de la urbanització, les cries de senglar, anomenades porcells o raoins, van aprofitar el passeig per alletar-se al mateix carrer.

Els senglars són animals omnívors, però oportunistes i adaptats a qualsevol aliment. Per això és habitual veure'ls passejar per zones habitades per furtar menjar de les bosses d'escombraries que es llencen fora dels contenidors.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.