Vegueria del Penedès

FAUNA SALVATGE

Un senglar de grans dimensions arriba a l'Auditori de Vilanova i la policia el recondueix cap al bosc


Redacció Vilanova i la Geltrú

22-05-2019 9:23

En les darreres setmanes s'han vist diversos exemplars que han arribat als nuclis de població de la comarca buscant aliments

Imatge d'arxiu d'un senglar. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Policia Local de Vilanova va rebre l’avís, dilluns a les sis del matí, de la presència d’un porc senglar a la plaça de la Moixiganga. L’animal, de grans dimensions, havia estat buscant menjar als contenidors de l'avinguda de Vilafranca durant la matinada i finalment va ser localitzat per la policia a l'entorn de l'Auditori. Els agents el van redirigir fora del nucli urbà fins que finalment es va introduir a la zona boscosa de la Masia Cabanyes.

En les darreres setmanes s'han vist diversos exemplars de senglar que han arribat als nuclis de població de la comarca buscant aliments. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.