BÀSQUET

El Bàsquet Sitges guanya i acaba en cinquena posició

CB Sitges Sitges

14-05-2019 11:59

Partit intranscendent el jugat a Santa Coloma ja que cap dels dos equips tenia opcions de classificar-se pels playoffs i també estaven salvats del descens

La plantilla del CB Sitges celebrant la victòria. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Sènior  Masculí – Copa Catalunya – grup 02- jornada 26a.

C.B. Santa Coloma A 61- Bàsquet Sitges –Europe Basquetball Academy 68

Els Sitgetans van sortir més concentrats a la pista i amb un joc alegre i vistós es van enfilar fins als 27 punts. En l’aspecte defensiu cap dels dos equips oferia gaire resistència i l’encert dels del Garraf els feia aconseguir el primer avantatge considerable. Al segon període parcial de 0-14 i màxim avantatge, 18-40. Els locals estaven totalment fora del partit, superats per un Bàsquet Sitges que no afluixava. No va ser fins al minut 8 d’aquest segon temps que els de Santa Coloma aconseguien anotar. A partir d’aquí, però, es van canviar els papers. Els locals reaccionaven i el Sitges es relaxava, parcial de 9-0 en contra i  tot i acabar guanyant el segon període, la dinàmica del partit havia canviat. El resultat al descans era de 29-41.

Després de la mitja part el Santa Coloma va sortir decidit a capgirar el partit i les precipitacions i pèrdues de pilota del Sitges afavorien la reacció del Santa Coloma que amb un triple al final aconseguia retallar la distància fins a set punts, 45-52. A l’últim quart, dotze punts consecutius de Boronat, neutralitzaven qualsevol cistella anotada i reacció del Santa Coloma. A falta de tres minuts i un avantatge de nou punts, 55-64, els sitgetans van saber gestionar bé les possessions de pilota per acabar guanyant el partit 61-68.

El Bàsquet Sitges tanca el campionat en cinquena posició amb un balanç de quinze victòries i onze derrotes, a un partit de la quarta posició que dona accés als playoff d’ascens.

Moltes gràcies Bàsquet Sitges per la gran temporada realitzada i per lluitar fins al final.

Camprubí 5, Haro 13, Domínguez 1, Elies 4, Mauro, Harris 7, Josep, Boronat 26, Nacho 3, Omar 9.

Entrenador: Edu Piñero i Galdric Bover    Delegat: Fredi D. Bartés

Parcials:  18-27  11-14  16-11    16-16