Vegueria del Penedès

ELECCIONS MUNICIPALS

L’objectiu de Som Poble – ERC és "garantir una vida digna a les persones grans"


Redacció El Vendrell

16-05-2019 11:19

La formació vol 'crear un nou centre de dia, acabar el Casal d’avis del Tancat, reduir l’IBI als pensionistes precaris i crear una borsa de pisos protegits per a grans dependents'

L’objectiu de Som Poble – ERC és "garantir una vida digna a les persones grans". Som Poble – ERC

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Crear un nou centre de dia, acabar el Casal d’avis del Tancat, reduir l’IBI als pensionistes precaris, crear una borsa de pisos protegits per a grans dependents i millorar els serveis d’atenció a la dependència. Aquestes són mesures concretes proposades per la candidatura unitària d’esquerres de Som Poble i ERC per avançar des de l’Ajuntament en l’objectiu de garantir el benestar material, emocional, psicològic i sociocultural de les persones grans.

En una conversa amb gent gran a la plaça del Tívoli, els candidats i candidates Eva Mata, Marc Robert, Gisela Arbós i Lluís Navarrete, han compartit preocupacions i propostes per garantir el desenvolupament d’una vida autònoma i un envelliment digne. Per la candidatura els recursos econòmics, materials i professionals dedicats a l’atenció a les persones grans del Vendrell són insuficients per atendre les necessitats dels 6.755 veïns majors de 65 anys actuals. Cada cop hi ha una proporció major de gent gran i augmenten les situacions d’especial vulnerabilitat: persones grans que viuen soles, dependència, pensions mínimes, etcètera. S’ha constatat que amb les retallades han empitjorat serveis que necessiten aquestes persones, com l’assistència domiciliaria o les prestacions per dependència.

Som Poble-ERC també planteja la necessitat d’incloure la gent gran en el plantejament de serveis i programes socioculturals, treballar amb una perspectiva intergeneracional i impulsar un treball en xarxa entre entitats.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.