Vegueria del Penedès

ELECCIONS MUNICIPALS

Joan Maria Diu: "El Brisamar serà el nou edifici municipal central a les platges"


Redacció El Vendrell

16-05-2019 11:58

Convergents vol transformar el cine teatre ‘Brisamar’ en un nou edifici municipal de referència, per apropar l’administració local a les platges

Convergents vol transformar el cine teatre ‘Brisamar’ en un nou edifici municipal de referència, per apropar l’administració local a les platges . Con

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Convergents ha presentat aquest dimecres en roda de premsa  diferents actuacions que ha incorporat al seu programa electoral als barris marítims, en concret, a Coma-Ruga. Com a proposta principal, Convergents vol transformar el cine teatre ‘Brisamar’ en un nou edifici municipal de referència, per apropar l’administració local a les platges i urbanitzacions properes. Segons el cap de llistade la formació, Joan Maria Diu, “és necessari fer aquesta proposta perquè la realitat del Vendrell del segle XXI ens ho reclama. És bàsic i necessari i serà una prioritat en lanostra futura acció de govern”.

Segons Diu, aquest nou edifici polivalent BRISAMAR tindrà -com a mínim- 5 funcions:

1) Edifici amb serveis municipals bàsics dels que podrà fer ús qualsevol ciutadà/na.
2) Nova caserna de la “nova policia de platges”, amb plantilla de policia local fixe per a la zona tot l’any.
3) Espai de promoció turística i per a congressos.
4) Edifici social per a ús cultural –biblioteca/estudi- i hotel d’entitats: associació de jubilats, veïns de la zona i altres
5) Estació d’autobusos a l’exterior

Aquest edifici també serà la seu de com a mínim les regidories, com la Regidoria de Platges, Turisme, sense descartar-ne d’altres.
Finalment, al centre de Coma-Ruga i amb la creació d’aquest equipament polivalent, s’alliberarà espai de l’actual Centre Cívic, que es podrà destinar a l’ampliació del CAP.

Convergents també proposa nous equipaments esportius a la zona Tabaris: un gimnàs, piscina exterior i piscina climatitzada, per als veïns, i pels clubs esportius de les urbanitzacions i platges.

Segons Diu, “ha arribat el moment de fer realitat aquestes millores a les platges i urbanitzacions, i és just que hi siguin.”

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.