Vegueria del Penedès

ESTIU 2019

Cunit tindrà per primer cop un trenet turístic aquest estiu


Redacció Cunit

21-05-2019 16:21

El trenet, amb locomotora i tres vagons, recorrerà les zones comercials, patrimonials i turístiques de Cunit des del dia 1 de juliol al 31 d’agost

Cunit tindrà per primer cop un trenet turístic aquest estiu. Ajuntament de Cunit

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquests mesos de juliol i agost, el municipi de Cunit tindrà per primera vegada un trenet turístic a disposició de les famílies residents i turistes que visitin la població. El trenet, amb locomotora i tres vagons, recorrerà les zones comercials, patrimonials i turístiques de Cunit des del dia 1 de juliol al 31 d’agost. El recorregut del tren iniciarà i finalitzarà a la cruïlla de l’avinguda Mediterrani amb el Passeig Marítim, i tindrà les següents vuit parades, que se senyalitzaran degudament.

1.       Avinguda Mediterrani / Passeig Marítim. Inici i arribada

2.       Passeig Marítim / Carrer Les Sorres

3.       Avinguda Tarragona / Avinguda de la Font

4.       Plaça de Sant Sebastià (davant de l’Església)

5.       Avinguda de Barcelona / Carrer Enric Granados

6.       Travessera dels Ibers / Jaciment Ibèric (només en la sortida de les 19 hores)

7.       Avinguda de Barcelona / Carrer de l’Ebre

8.       Avinguda de Barcelona / Avinguda de Can Toni

9.       L’horari del servei  serà d’11 a 14 hores i de 18  a 22 hores.

El recorregut habitual tindrà una hora de durada. Un cop al dia, a les 19 hores, el circuit realitzarà un itinerari més ampli i s’arribarà fins a Les Masies de Cunit i el Jaciment Ibèric. En aquest cas, el trajecte durarà 1.30 hores.

Tota la informació sobre horaris, circuits i zones de visita es podrà consultar a l’Oficina de Turisme i a les dependències de l’Ajuntament de Cunit a partir de la tercera setmana del mes de juny. Es tracta d’una iniciativa de la Regidoria de Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament de Cunit. El regidor de l’àrea, Xavier Salvadó, asegura que “desitjo sincerament que els veïns i veïnes de Cunit i les persones que ens visitin, puguin gaudir del primer trenet turístic del nostre municipi”.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.