Vegueria del Penedès

DOL AL PENEDÈS

El Pla del Penedès decreta dos dies de dol per la mort de l'exalcalde Ramon Colomé


ACN El Pla del Penedès

24-05-2019 11:01

Va patir un accident de trànsit en bolcar el seu tractor en un camí de Subirats

Ajuntament del Pla del Penedès. Ajt El Pla del Penedès

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L’Ajuntament del Pla del Penedès ha decretat dos dies de dol oficial per la mort de l’ex alcalde Ramon Colomé, que ahir dijous va patir un accident de trànsit en bolcar el seu tractor en un camí de Subirats. Colomé, de 69 anys, havia estat alcalde de la vila durant tres legislatures, entre 1995 i 2007. El consistori ha lamentat els fets i l’alcalde Santiago Soler ha signat una declaració oficial anunciant dos dies de dol per a aquest divendres i dissabte. Durant aquests dos dies, la bandera municipal del consistori onejarà a mig pal i es celebrarà un minut de silenci a l’inici dels actes oficials.

L’accident de Colomé va passar ahir dijous prop de les 12 h, segons l’avís que van rebre els Mossos d’Esquadra. El tractor que conduïa per un camí rural de Subirats va sortir de la via i l’home va morir al lloc dels fets.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.