Vegueria del Penedès

PACTES DE GOVERN

Junts s'ofereix per formar part d'un govern encapçalat per ERC a Vilanova


Redacció Vilanova i la Geltrú

31-05-2019 8:38

'Programàticament les dues forces independentistes més votades podem arribar a un acord de govern, tal i com ho hem fet en els darrers 11 mesos'

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Junts per Catalunya proposa a ERC entrar a governar conjuntament a l'Ajuntament, en un govern on ERC ostenti l’alcaldia. En un comunicat, la formació considera que "programàticament les dues forces independentistes més votades a les eleccions municipals podem arribar a un acord de govern, tal i com ho hem fet en els darrers 11 mesos".

L’equip de JxCAT emplaça a ERC a liderar la cerca dels suports necessaris per obtenir la majoria de 13 regidors al consistori vilanoví: "Aquesta proposta és coherent amb els discurs que hem manifestat en el decurs de la campanya, i que ha estat avalada pels 3.835 vilanovins que ens van fer confiança", apunta la formació.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.