Vegueria del Penedès

PRESUMPTES IRREGULARITATS

L’Ajuntament de Cubelles porta a la fiscalia les irregularitats de la subvenció de Cubellencs-FIC


Redacció Cubelles

05-06-2019 12:36

L'informe del despatx penalista consultat conclou que s'hauria pogut cometre un presumpte delicte de falsedat documental

L’Ajuntament de Cubelles porta a la fiscalia les irregularitats de la subvenció de Cubellencs-FIC. Ajuntament de Cubelles

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L’Ajuntament de Cubelles ha presentat una denúncia davant els Jutjats de Vilanova i la Geltrú aquest dimarts dia 4 de juny per tal que siguin investigades les presumptes irregularitats en la justificació de la subvenció del grup municipal Cubellencs-FIC, els anys 2017 i 2018, referent al lloguer del seu local.

El Govern municipal dóna així compliment a les recomanacions de l'informe del despatx penalista consultat, després d’informar la Junta de Portaveus, que conclou que s'hauria pogut cometre un presumpte delicte de falsedat documental.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.