Vegueria del Penedès

PARTIT POPULAR

El vilanoví Carlos Remacha, nou responsable de Política Municipal de les Noves Generacions del PP


ACN Vilanova i la Geltrú

14-06-2019 13:48

Noves Generacions del PPC renova la seva cúpula amb l'objectiu de tornar a ser el partit constitucionalista referència

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Noves Generacions de Catalunya, les joventuts del PPC, han renovat la seva estructura interna, que continuarà presidint Irene Pardo, i que comptarà amb Óscar Lupiáñez de secretari general i Ignacio Rigau de coordinador general. A més, hi haurà set vicesecretaries i onze secretaries. Segons un comunicat d'aquest divendres, Pardo –que va ser la número tres de Cayetana Álvarez de Toledo a les eleccions espanyoles del mes d'abril– ha defensat les noves incorporacions "per reorganitzar la formació popular i tornar a ser el partit constitucionalista referència del país". La presidenta de les joventuts catalanes del PP va ser escollida el maig de 2018.

Els nous vicesecretaris seran Pau Ferran (Organització), Ramón Riera (Territorial), Cristian Hundamal (Comunicació), Asier Abad (Estudis i Programes), Carlos Artola (Universitats), Carlos Remacha (Política Municipal) i Marc Gay (Acció Social).

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.