Vegueria del Penedès

MANDAT 2019-23

El nou cartipàs de Vilafranca redueix el nombre de regidories i situa l’atenció social i el civisme com a prioritats


ACN Vilafranca del Penedès

17-06-2019 20:48

Pere Regull redistribueix les responsabilitats dels antics regidors

El nou cartipàs de Vilafranca redueix el nombre de regidories i situa l’atenció social i el civisme com a prioritats. Ajuntament de Vilafranca

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El cartipàs de Vilafranca del Penedès pel mandat 2019-2023 redueix de 24 a 22 el nombre de regidories i redistribueix algunes de les competències municipals, marcant com a prioritats l’atenció social i la convivència ciutadana. Entre les novetats, la Regidoria d’Habitatge s’integra a l’Àrea de Serveis a les Persones i Promoció Social, la Regidoria de Convivència forma part d’Alcaldia, i es creen les regidories de Drets Socials, de Via Pública i de Projectes Estratègics i Mobilitat. Pel que fa a l’organigrama, l’alcalde Pere Regull aprofita la incorporació de nous noms per distribuir les àrees de treball dels antic regidors. Tot i els canvis, el primer tinent d’alcalde continuarà sent el socialista Francisco Romero.

La Junta de Govern Local del nou executiu queda formada per l’alcalde Pere Regull i els regidors Francisco Romero, Aureli Ruiz, Ramon Zaballa, Joan Manel Montfort, Lourdes Sànchez i Ricard Rafecas.

Regull ha signat aquest dilluns els decrets per posar en marxa el nou cartipàs, que s’estructura en les mateixes cinc àrees que el mandat anterior: Alcaldia; Acció Territorial i Serveis Urbans; Serveis Centrals i Hisenda; Serveis a les Persones i Promoció Social, i Desenvolupament Econòmic i Projecció Exterior. Dins de cara àrea, però, s’han ajustat les competències.

Entre els diversos canvis, per exemple, Educació passa a assumir tot allò relacionat amb formació i orientació educativa –serveis abans distribuïts en vàries branques-, mentre que s’agrupen en una sola regidoria tots els serveis relacionats amb Igualtat, Solidaritat i Cooperació.

Pel que fa a Urbanisme, integrarà ara totes les competències en planificació urbanística, obres i projectes, i també projectes innovadors en l’àmbit urbà, que fins ara estaven repartits en dues regidories diferents.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.