Vegueria del Penedès

ACCIDENT DE TRÀNSIT

Les xarxes es mouen i recullen més de 14.000 euros per a la família del motorista mort en un accident a Sant Pere de Ribes


Redacció Sant Pere de Ribes

19-06-2019 16:48

En tres dies, s'han superat totes els expectatives de la campanya de micromecenatge impulsada per amics de la víctima d'un conductor ebri i drogat

Les xarxes se solidaritzen amb la família del motorista mort en un accident a Sant Pere de Ribes. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Les xarxes s'han mobilitzat i en tres dies han recollit més de 14.000 euros per a la família del motorista mort en un accident trànsit a Sant Pere de Ribes la passada setmana. A través d'una campanya de micromecenatge impulsada per una amiga de la família, donants particulars han superat totes les expectatives i s'han solidaritzat amb la família de Xavier Alberich Garcia, de 46 anys, que va xocar mortalment contra un vehicle que va envair el seu carril a la BV-2111. El conductor del turisme va donar positiu en alcohol i drogues i va ser detingut per un delicte contra la seguretat el trànsit.

La campanya de micromecenatge ha estat compartida per molts usuaris de les xarxes socials: "no podem ajudar-los a recuperar la seva vida, però qualsevol aportació econòmica serà necessària per fer front a la situació actual de la família. El seu futur no està clar". Això és el primer que es pot llegir a la campanya de micromecenatge, que explica que la mort del Xavier ha estat un duríssim cop per a la família: "amb la mort del cap de família, s'han trobat de cop amb importants problemes econòmics. La única font d'ingressos de la família era la petita empresa del Xavier i per complicar encara més les coses, l'assegurança de vida del Xavier no pagarà a la família per un tecnicisme", expliquen a la plataforma.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.