Vegueria del Penedès

CONFLICTE LABORAL

Els treballadors de DS Smith a Sant Pere de Riudebitlles trenquen les negociacions amb l’empresa i anuncien noves aturades


ACN Sant Pere de Riudebitlles

12-07-2019 0:08

La plantilla preveu paralitzar la producció quatre hores per torn els dies 12, 15, 17 i 19 de juliol

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els treballadors de la fàbrica de packaging que Ds Smith Dicesa té a Sant Pere de Riudebitlles han donat per trencades les negociacions amb la direcció i han anunciat noves aturades parcials. CCOO ha lamentat que hagi fracassat la segona reunió a Inspecció de Treball, convocada després de les primeres mobilitzacions amb què la plantilla demana millores salarials. “La multinacional s’enroca en les seves postures inicials”, han criticat els treballadors, que han anunciat noves aturades de quatre hores per torn pels dies 12, 15, 17 i 19 de juliol. En paral•lel, el dilluns 15 de juliol es manifestaran davant l’empresa i també a les portes de l’Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.