Vegueria del Penedès

MUSEUS DE SITGES

La Jornada de Mercat de l’art de Sitges posa el focus en col·leccions públiques i privades catalanes de diverses èpoques i estils


Redacció Sitges

23-07-2019 17:44

La vuitena edició se celebrarà el 18 d’octubre al Palau de Maricel

La Jornada de Mercat de l’art de Sitges posa el focus en col·leccions públiques i privades catalanes de diverses èpoques i estils. Museus de Sitges

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La vuitena Jornada Mercat de l’Art, Col·leccionisme i Museus –que organitzen Museus de Sitges i la Universitat Autònoma de Barcelona– ja té el programa definit. La sessió contindrà set ponències, a càrrec de vuit experts: Jaume Barrachina i Inés Padrosa (Museu del Castell de Peralada), Ricard Bru (Universitat Autònoma de Barcelona), Josep Capsir (Museu del Disseny), Núria Poch (Consorci d’Art Contemporani de Mataró), Victòria Solanilla (Universitat Autònoma de Barcelona), Laia Soler (Universitat Autònoma de Barcelona) i Eduard Vallès (Museu Nacional d’Art de Catalunya).

Les ponències giren sobre diverses col·leccions públiques i privades de diverses èpoques, com la col·lecció d’art català de Picasso, la reunida per Manuel Rocamora i Eudald Serra o la de Lluís Bassat sobre Gaudí a Mataró. El programa també aborda les col·leccions de Joan Artigas-Alart, el col·leccionisme del Castell de Peralada i l’art precolombí a les col·leccions públiques i privades de Catalunya.

La inscripció de la jornada és gratuïta i començarà el dimarts 24 de setembre i es podrà efectuar a través del web de Museus de Sitges fins al dimecres 16 d’octubre. La iniciativa és conjunta de la Universitat Autònoma de Barcelona i Museus de Sitges i està dirigida per Bonaventura Bassegoda i Ignasi Domènech.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.